Készítsd el a saját koreográfiádat!

Szeretnénk megmutatni a világnak, hogy a zene és a tánc ebben a helyzetben is határtalan. Ezért – amíg újra együtt lehetünk majd a szabadban – kitaláltunk nektek egy mozgásra ösztönző pályázati játékot korosztálytól függetlenül. Lehetsz profi, lehetsz amatőr, fiatal vagy szépkorú – csak az számít, hogy táncolj nekünk.

Szerdán, csütörtökön és pénteken (április 1, 2, 3.) este 7 órakor egy-egy dalt teszünk közzé Nektek, amelyekre azonnal el is kezdhettek ötletelni, alkotni.

Szeretnénk megmutatni a világnak, hogy a zene és a tánc ebben a helyzetben is határtalan. Ezért – amíg újra együtt lehetünk majd a szabadban – kitaláltunk Nektek egy mozgásra ösztönző pályázati játékot korosztálytól függetlenül. Lehetsz profi, lehetsz amatőr, fiatal vagy szépkorú – csak az számít, hogy táncolj nekünk.

Szerdán, csütörtökön és pénteken (április 1, 2, 3.) este 7 órakor egy-egy dalt teszünk közzé Nektek, amelyekre azonnal el is kezdhettek ötletelni, alkotni.

A slágerekre általatok megálmodott és eltáncolt koreográfiákat szeretnénk látni és megmutatni másoknak is. Vegyétek fel az összeállított táncot és a videót küldjétek el nekünk a wetransfer vagy egyéb fájlküldő felületen keresztül az email címünkre: jelentkezes@letsgroove.hu

Mi megnézzük, feltöltjük a Let’s groove YouTube csatornájára és megszavaztatjuk a nézőkkel, akiket Ti is kérhettek arra, hogy szavazzanak rátok.

A szavazás során a három legtöbb szavazatot szerzett koreográfia készítőjét díjazzuk. Több koreográfia esetén nagyobb esélyed van nyerni, azonban egy-egy pályázót csak az egyik dalra készített koreográfiájával választjuk meg győztesnek.

Az elkészített koreográfiák beküldési határideje 2020.05.01.

A beérkezett videókat 2020.05.03-án egyszerre mutatjuk be a YouTube csatornánkon.

A videókra 2020.05.03-15. között tudtok szavazni a YouTube LIKE gombjának használatával.

A legtöbb like-ot elért első három helyezettet díjazzuk az alábbi nyereményekkel:

1. helyezett: PROFI VIDEÓKLIPET készítünk a saját koreográfiájáról + értékes MAXI Let’s groove ajándékcsomag
2. helyezett: PROFI VIDEÓKLIPET készítünk a saját koreográfiájáról + értékes MIDI Let’s groove ajándékcsomag
3. helyezett: PROFI VIDEÓKLIPET készítünk a saját koreográfiájáról + értékes MINI Let’s groove ajándékcsomag

Eredményhirdetés: 2020.05.17.